Αρχική Προφίλ Υπηρεσίες Παροχές Catering Χώροι Επικοινωνία
Αρχική
H εμπιστοσύνη που μας έχουν δώσει οι πελάτες μας από το 1914 μας καταξίωσε στο χώρο των Γαμήλιων Δεξιώσεων και  των Κοινωνικών Εκδηλώσεων. Συνεχίζουμε έως σήμερα ανανεωμένοι, ανακαινισμένοι και με πολλές υποσχέσεις για να ικανοποιήσουμε με την άριστα οργανωμένη εταιρεία μας ακόμα και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες σας για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας, το Γάμο σας!!
Η εταιρεία μας σας προσφέρει δύο ανεξάρτητους χώρους, τον Καταρράκτη εως 300 άτομα και τον Καταρράκτη summer έως 280 άτομα. Οι χώροι μας είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς, θαλπωρής και γαλήνης σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας. Η αισθητική τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου είναι τέτοια που συνδυάζει  το παραδοσιακό με το μοντέρνο, οι ρυθμιζόμενοι φωτισμοί, ο συνδυασμός της μουσικής, καθώς και ο προσεγμένος εξοπλισμός σε συνδυασμό πάντα με την διακόσμηση που έχετε εσείς επιλέξει υπόσχονται ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα.
Στον εξωτερικό χώρο θα συναντήσετε την πέτρα και τα δέντρα καθώς και ένα τεχνητό καταρράκτη με τη λίμνη που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στου καλεσμένους σας.
Οι χώροι μας μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις των 2000 ατόμων προσφέροντας catering καθιστό ή Buffet παρασκευασμένο με υλικά τα οποία επιλέγονται με επιμέλεια  απο τον chef μας και το επιτελείο του και σερβίρονται πάντα ζεστά και περιποιημένα.
Η πρόσβαση στο χώρο μας είναι εύκολη και διαθέτουμε θέσεις στάθμευσης στο ιδιόκτητο parking με το προσωπικό που χρειάζεται.
Η χρόνια συνεργασία μας με φωτογράφους, ανθοπωλεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μας επιτρέπει  να αναλάβουμε οτιδήποτε άλλο πέρα της δεξίωσης αφορά τον γάμο σας.
Οι χώροι μας διατίθονται για οποιαδήποτε εκδήλωση Γάμους, Βαπτίσεις, Δεξιώσεις, Parties, Business lunches, private dinners, συνέδρια  και παρουσιάσεις εταιρειών.
ΠΡΟΦΙΛ
Copyright © 2007 -  Katarraktis. All rights reserved
Developed by Create Sense